Home

ЗА НАС

Изразот на Fierce е инспириран од потребата за музички и општествени промени во македонското конзервативно општество. Претставува звук и форма на современ џез, создадени од млада генерација на македонски музичари, со иновативни мелодии, рифови и ритмови.

Гитара – Горјан Стојменовски // Тапани и перкусии – Виктор Филиповски // D. Bass – Марко Василевски // Алт Сакс - Борислав Веселинов // Труба - Сенад Усеин


ВИДЕО

     

ФОТО

2 1 i281756464692223845._szw1280h1280_ i281756464692223840._szw1280h1280_ 12715449_1746202335601995_106065833289865560_n 12642640_1760250940863801_7389221866410197048_n 6 5 4 3 2 1